Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

“Άγιοι Έρωτες-Τα Μεγάλα Χρόνια”

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσίαση βιβλίου

του Γιώργου Μιχαηλίδη

στη Νέα Ιωνία

O Ιωνικός Σύνδεσμος παρουσιάζει τη Δευτέρα 2 Μαΐου στις 8.00 μ.μ., το βιβλίο του Γιώργου Μιχαηλίδη “Αγιοι Έρωτες – Τα Μεγάλα Χρόνια”.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που μιλάει για την πολιτική και την προδοσία, για τους γενναίους ανθρώπους που συνεχίζοντας να χαίρονται, να πονάνε και να ερωτεύονται, πολεμούν και δεν σωπαίνουν. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί: Θόδωρος Κατσαφάδος, Ντίνα Μιχαηλίδη, Πολύκαρπος Πολυκάρπου, Μαριέττα Σγουρδαίου, Δήμητρα Χατούπη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας  (Πατρ. Ιωακείμ 4, κοντά στο σταθμό  ΗΣΑΠ  Νέας Ιωνίας). 

• Εμπλουτίζεται η Βιβλιοθήκη του Ιωνικού Συνδέσμου

Με προσφορά της κας Gerda Dorothee Sandy στη μνήμη του συζύγου της Christopher η βιβλιοθήκη του Ιωνικού Συνδέσμου εμπλουτίζεται με 700 τίτλους λογοτεχνικών βιβλίων στην αγγλική γλώσσα. Τα βιβλία αυτά θα είναι διαθέσιμα σε όσους επιθυμούν να εξασκήσουν τα αγγλικά τους ή να διαβάσουν σημαντικά έργα κλασικής λογοτεχνίας στην πρωτότυπη γλώσσα. Η εκδήλωση της επίσημης αποδοχής της προσφοράς και η παρουσίαση των βιβλίων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων “Στράτος Μελεμενής” του Ιωνικού Συνδέσμου την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 8.00 μ.μ.. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη χορωδία του Εθνικού Ωδείου Καισαριανής.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ