Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Σειρά εκδηλώσεων στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι γυναίκες δημιουργοί στο προσκήνιο

Την 16η Συνάντηση της Ιωνιώτισσας Δημιουργού διοργανώνουν τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Νέας Ιωνίας, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) και ο Ιωνικός Σύνδεσμος με μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες του Ιωνικού Συνδέσμου (Λ. Ηρακλείου 251 και Τσουρουκτσόγλου 1).

Πρόκειται για έναν πολιτιστικό θεσμό για την πόλη της Νέας Ιωνίας που δίνει την ευκαιρία σε γυναίκες δημιουργούς να δείξουν τη δουλειά τους στο φιλότεχνο κοινό.

Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα 16 Μαΐου, στις 8 μ.μ., με τα εγκαίνια της Έκθεσης Εικαστικών η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 22 Μαΐου. Στις 30 Μαΐου και  πάλι στις 8 μ.μ. είναι προγραμματισμένο να γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης Καλλιτεχνημάτων που θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Ιουνίου. Ενδιάμεσα θα γίνουν, βέβαια, και παράλληλες εκδηλώσεις.

Την Τετάρτη 18 Μαΐου, στις 8 μ.μ., θα γίνει ομιλία και προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ της Κλεώνης Φλέσσα που αναφέρεται στη θυελλώδη ζωή της Ελένης Μπούκουρη-Αλταμούρα, της γυναίκας-ζωγράφου που κάτω από αντίξοες συνθήκες ακολούθησε τα μονοπάτια της τέχνης και της δημιουργίας.

Τέλος, την Τετάρτη 1 Ιουνίου, στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί λογοτεχνική βραδιά με θέμα: “Iωνιώτισσες λογοτέχνιδες διαβάζουν τα έργα τους”.    

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ