Connect with us

Πολιτισμός

Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

Published

on

Αφιέρωμα στο γαλλικό κινηματογράφο

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης καθώς κοινό όλων των ηλικιών κατακλύζει την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου σε κάθε προβολή.
Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου προβλήθηκε η γαλλική ταινία του Luc Besson «Οι απίστευτες περιπέτειες της Αντέλ» (Les aventures extraordires d’Adèle Blanc – Sec). Το αφιέρωμα στο γαλλικό κινηματογράφο συνεχίζεται την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011  στις 7 το βράδυ με την ταινία του Benoit Jacquot «Βίλα Amalia».
 

Το πρόγραμμα της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης έχει επιλογές και για τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου. Έτσι, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωΐ θα προβληθεί η ταινία του Luc Besson «Άρθουρ 3: Ο πόλεμος των δύο κόσμων» (Arthur3, la guerre des deux mondes).
 
Ολόκληρο το πρόγραμμα των προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης μπορεί κανείς να βρει διαδικτυακά στη διεύθυνση http://www.e-pefki.gr/images/KIN_LESXI/cine-tel-72dpi.pdf ή αναζητώντας το σχετικό έντυπο που διανέμεται στο Δημαρχείο.

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ