Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Θεατρική Ομάδα Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ο Κουνενές” σε τρεις παραστάσεις

Η θεατρική ομάδα του Ν.Π.Δ.Δ. Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός (ΠΕ.Α.Π.), στα πλαίσια του πρώτου κύκλου του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ 2011 – 2012»,  στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρ. Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου), την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, 25 – 26 & 27 Νοεμβρίου στις 19:30, παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Κώστα Πρετεντέρη «Κουνενές».

Ο Κουνενές είναι το τελευταίο θεατρικό έργο του πολυτάλαντου και πολυγραφότατου Κώστα Πρετεντέρη. Ο συγγραφέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1926 και πέθανε το 1978 σε ηλικία μόλις 52 ετών. Άφησε πλούσιο έργο, δουλεύοντας ως χρονογράφος σε περιοδικά και εφημερίδες και γράφοντας θεατρικά, σενάρια για ταινίες, για ραδιοφωνικές και αργότερα για τηλεοπτικές σειρές, καθώς και στίχους για τραγούδια. Άρχισε στα δεκαεφτά του, μαθητής ακόμα, να γράφει νούμερα για επιθεωρήσεις.
“Προσκαλούμε όλους τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου μας, να παρακολουθήσουν την παράσταση, που με πολύ μεράκι και πηγαίο ταλέντο σκηνοθέτησε και παρουσιάζει η Θεατρική μας Ομάδα” είναι το κάλεσμα του Δήμου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ