Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Μια ξεχωριστή εμπειρία στον Ιωνικό Σύνδεσμο

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα παιδιά δημιούργησαν τα δικά τους σκίτσα

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου οι αίθουσες του Ιωνικού Συνδέσμου, που φιλοξενούν την 2η Διεθνή Έκθεση Γελοιογραφίας με θέμα την Ανεργία, γέμισαν παιδιά.
Συγκεκριμένα πολλοί μαθητές της Νέας Ιωνάς και οι γονείς τους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ιωνικού Συνδέσμου και βρέθηκαν στις φιλόξενες αίθουσες του σωματείου. Κοντά τους βρέθηκαν και οι  γελοιογράφοι Σωτήρης Τασιόπουλος, Νίκος Τριανταφύλλου, Θανάσης Τσιμπερδώνης, από το Σύλλογο Φίλων Γελοιογραφίας, οι οποίοι έδωσαν στα παιδιά την ευκαιρία να έλθουν σε άμεση επαφή με την τέχνη της γελοιογραφίας, να σκιτσάρουν μαζί τους. Επίσης βοήθησαν τα παιδιά να δημιουργήσουν το δικό τους σκίτσο.

Από την πλευρά του ο Ιωνικός Σύνδεσμος ευχαριστεί και τους γελοιογράφους από τον Σύλλογο Φίλων Γελοιογραφίας και τους μικρούς μας φίλους για το ξεχωριστό κυριακάτικο πρωινό.
Υπενθυμίζεται ότι η 2η Διεθνής Έκθεση Γελοιογραφίας με θέμα την Ανεργία, η οποία πραγματοποιείται στον Ιωνικό Σύνδεσμο, σε συνεργασία με τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού και τον Σύλλογο Φίλων Γελοιογραφίας, στις αίθουσες του Ιωνικού Συνδέσμου και σημειώνει μεγάλη επιτυχία, θα λειτουργεί μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου, καθημερινά 10 π.μ. – 12 μ. & 6 – 9 μ.μ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ