Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Ολοκληρώθηκε η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Έπεσε η αυλαία με τη «Ρεβυθάδα»

Με την παραδοσιακή «Ρεβυθάδα» και παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου, κ. Γιώργου Πατούλη, ολοκληρώθηκε η φετινή αναδρομική Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής με περισσότερα από 70 έργα σημαντικών Ελλήνων κεραμιστών από τη συλλογή του Δήμου Αμαρουσίου.
Η φετινή έκθεση με αντιπροσωπευτικά από όλες τις περιόδους δημιουργίας της τελευταίας σαρακονταετίας αποτέλεσε τον προπομπό για τη μεγάλη 50η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής του 2012.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης», ο κ. Πατούλης, παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (Π.Ε.Κ.Α), κ. Γιώργου Ζαμαρία, του προέδρου του Συνεταιρισμού Κεραμιστών Δήμου Αμαρουσίου κ. Βαλανάτου, καλλιτεχνών και φίλων της κεραμικής τέχνης, συνεχάρη τους συντελεστές της έκθεσης για τη διοργάνωση, σημείωσε τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στην τέχνη της Κεραμικής και αναφέρθηκε στις προσπάθειες για την ανάδειξη και διάδοση της.
Στη βραδιά της «Ρεβυθάδας» που πραγματοποιήθηκε συνοδεία μουσικού προγράμματος παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, κ. Απόστολος Κακλαμάνης, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Κώστας Γείτονας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ