Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Πολλά “Χαμόγελα” για τα παιδιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε

το 1o Smile Concert στο ΟΑΚΑ!

Χιλιάδες πολίτες στήριξαν την προσπάθεια ενίσχυσης του εθελοντικού μη κυβερνητικού οργανισμού για τα παιδιά “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και διασκέδασαν ενώνοντας τις φωνές τους με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες  στην χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική συναυλία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α.

Οι Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου, Νίνο, Goin’ Through, Κώστας Μαρτάκης, NEBMA, Ήβη Αδάμου, Ελισσάβετ Σπανού, ο OGE με την Αντιγόνη Ψυχράμη και η χορωδία των εθελοντών του “Χαμόγελου”, τραγούδησαν για την ενίσχυση των 11 σπιτιών που διατηρεί το Χαμόγελο σε όλη την Ελλάδα! Καθοριστική και πολύτιμη ήταν η συμμετοχή πολλών εταιρειών, που παρείχαν υπηρεσίες και είδη δωρεάν! Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών του “Χαμόγελου” που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ακούραστα και με χαμόγελο, όπως πάντα. Εκεί ήταν βέβαια και ο Πρόεδρος της οργάνωσης, κ. Κώστας Γιαννόπουλος. 

 

• Υποστήριξη της εκδήλωσης από το Δήμο Αμαρουσίου

Το παρών στη συναυλία έδωσε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης. Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστήριξε την εκδήλωση παρέχοντας υλικοτεχνική υποδομή αλλά και αγοράζοντας εισιτήρια που διέθεσε στα μέλη του οικοτροφείου “Ηπιόνη”, στη στέγη για άτομα με ειδικές ανάγκες “Ηλιοτρόπιο”, στο οικοτροφείο θηλέων “Αμαλίειο” και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π-ΜΕΑ) του Δήμου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ