Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Θέατρο Ελεύθερη Έκφραση

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρωτοχρονιά με… οικολογική ντίσκο-νερο-πρεμιέρα!

Την παιδική παράσταση “Αγκάθα Κρίση και Ηρακλής Πουνερό” ανεβάζει το θέατρο “Ελεύθερη Έκφραση” της Μαίρης Ιγγλέση με την πρεμιέρα να δίνεται την πρώτη μέρα του νέου έτους, την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012
Παιδιά! Πείτε δυνατά “Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά”!

Τρέξτε και ξυπνήστε τους γονείς σας την Κυριακή 1η Ιανουαρίου! Ελάτε στο θέατρο “Ελεύθερη Έκφραση” στις 12 το πρωί για να γιορτάσουμε μαζί, στην πρεμιέρα του έργου “Αγκάθα Κρίση και Ηρακλής Πουνερό”! Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε στη σκηνή με την μουσική των ABBA και κυρίως να λύσουμε παρέα με τον δαιμόνιο ντεντέκτιβ Ηρακλή Πουνερό το μυστήριο του νερού που χάνεται σε ρυθμούς… ντίσκο!
Γονείς! Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την φωτογραφική σας μηχανή ή και την βιντεοκάμερά σας για να απαθανατίσετε τα παιδιά σας την ώρα που θα πρωταγωνιστούν στη σκηνή του θεάτρου μας, καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου!

Λίγα λόγια για το έργο:
Όταν ο Ηρακλής Πουνερό βρίσκεται σε μία αποξηραμένη λίμνη ψάχνει τη βασικό λόγο που η τριγύρω περιοχή πάσχει από έλλειψη νερού. Την απάντηση τη βρίσκει σε ένα σπίτι με κήπο, κοκκοφοίνικες, πισίνα και συντριβάνι με ιδιοκτήτρια την κ. Ξήρα Σία. Θα καταφέρει άραγε ο δαιμόνιος Πουνερό με τη βοήθεια της Αγκάθα Κρίση να την μεταπείσει ώστε να αντιμετωπίσει με σεβασμό το πολυτιμότερο αγαθό του πλανήτη που είναι το νερό; Ένα είναι σίγουρο! Τέτοια υπόθεση θα τη ζήλευε και η Αγκάθα…Κρίστι!
Συντελεστές
Συγγραφέας: Ειρήνη Φ. Κουτσαύτη
Σκηνοθέτης: Γιάννης Τσιώμου
Μουσική: ΑΒΒΑ
Ενορχήστρωση: Νίκος Τάγκας
Χορογραφίες: Τζένη Οικονόμου
Κοστούμια: Νίκος Ζιώγας
 
Παίζουν: Γιάννης Τσιώμου, Τζένη Οικονόμου, Αλεξάνδρα Χειμώνα και φυσικά…
                                        
Τιμή εισιτηρίου για το κοινό: 10 ευρώ, Φοιτητικό: 8 ευρώ, Άνεργοι: 5 ευρώ (με επίδειξη κάρτας). Κλείστε έγκαιρα τις θέσεις σας:
Τηλεφωνικά: 210-8645400
Μέσω SMS: 6932302817
Μέσω email: [email protected]

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ