Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Εκδήλωση από τη Θεατρική Σκηνή του Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις

“Είμαστε ζωντανό κύτταρο πολιτισμού για το Ηράκλειο”

Μια γιορτή με πολύ θέατρο, χορό και… γέλιο πραγματοποίησε η Θεατρική Σκηνή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής το βράδυ της Κυριακής 15 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της πόλης.
Η αίθουσα του Πολύκεντρου γέμισε από φίλους και υποστηρικτές της Θεατρικής Σκηνής ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, η επικεφαλής της παράταξης Δίκτυο Πολιτών, κα Ειρήνη Κατσινοπούλου,  Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης.

Η εκδήλωση περιλάμβανε το κόψιμο της Βασιλόπιτας και ομιλία από την υπεύθυνο και σκηνοθέτη της Θεατρικής Σκηνής, κα Βάσω Παπαθεοδώρου-Μπελίτση, η οποία αναφέρθηκε στο ιστορικό αυτής της πολιτιστικής δομής της πόλης που μετράει 27 χρόνια ζωής. Η κα Παπαθεοδώρου ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες της Θεατρικής Σκηνής τόσο αυτούς που πέρασαν περιστασιακά όσο και εκείνους που έμειναν σταθεροί στο αρχικό όραμα των συντελεστών της, καθώς και το Δήμο για τη συμπαράσταση του. “Η Θεατρική Σκηνή δημιούργησε κοινό. Θεατές  που προέρχονται κυρίως από τα βόρεια προάστια αλλά και από άλλα μέρη της Αθήνας…

Η Θεατρική Σκηνή έμεινε μακριά από μόδες, εμπορικές βλέψεις, φτηνούς ανταγωνισμούς, προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες….έμεινε μακριά από όλα αυτά για να έχει την δική της προσωπική παρουσία και τη δική της φωνή. Γι’ αυτό και καταφέρνει ίσως να είναι ένα κύτταρο ζωντανό στα θεατρικά δρώμενα, να γράφει τη δική της ιστορία….και να τη συνεχίζει” τόνισε μεταξύ άλλων η κα Παπαθεοδώρου. Το κύριο μέρος της εκδήλωσης όμως ήταν η παρουσίαση δύο έργων του Δημήτρη Ψαθά τη “Γαλάζια Χελώνα” και τους “τρελούς της εποχής” που έχοντας αρκετές παραπομπές στη σημερινή πολιτική και κοινωνική κατάσταση χάρισαν άφθονο γέλιο στο ακροατήριο . Επίσης, υπήρχε και χορευτικό δρώμενο, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο μπουφέ και… χορό.   

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ