Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ζήστε «ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ» το Σαββατοκύριακο

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος «ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ» το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας συνεχίζει και αυτό το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου το πολύπτυχο, πολιτισμικό, ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις ποικίλες  εκδηλώσεις και να περάσουν ευχάριστα πολλές ώρες στο Μουσείο: (Σάββατο 10:00 – 18:00- Κυριακή 10:00 – 17:00), ενώ παράλληλα θα μπορέσουν να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα τρώγοντας τα πεντανόστιμα φαγητά του σεφ Χρύσανθου Καραμολέγκου στο εστιατόριο Αμμωνίτες. (Ώρες λειτουργίας Αμμωνιτών: Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 19:00).
Το κουκλοθέατρο με τις ιστορίες των ζώων στην φύση, η αφήγηση των Μύθων του Αισώπου, η δημιουργική απασχόληση στον παιδότοπο, τα ζυμαροπαιχνίδα, τα εργαστήρια «Ο τρικεράτοπας και η παρέα του» , «Ο Captain Barbarossa και ο παπαγάλος», «Ο Ηρακλής υδραυλικός», η δημιουργική ξενάγηση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Cineak, καθώς και οι εκθέσεις που βρίσκονται στο Κέντρο ΓΑΙΑ (μόνιμη έκθεση ΓΑΙΑ για το περιβάλλον, έκθεση γεωργικής καλλιέργειας Hydrosense, εικαστική έκθεση A projects) σας περιμένουν.
Η είσοδος είναι 10 ευρώ για παιδιά (από 2 ετών) και ενήλικες.
Είσοδος από Κέντρο ΓΑΙΑ , Οθωνος 100. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-8015870

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ