Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Δύο συναυλίες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο

Δημοσιεύθηκε

στις

Μουσική πανδαισία στο

Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Ο «Καλλιτεχνικός Χειμώνας 2011- 2012» του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεχίζεται, με το δεύτερο μέρος του, το Σάββατο 17 Μαρτίου και την Κυριακή 18 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυστσόμου Σμύρνης), με δυο μουσικές παραστάσεις υψηλού επίπεδου.

Το Σάββατο 17 Μαρτίου, στις 19:30 οι μαθητές πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης (τάξη Μαρίας Κουρτογιάννη) παρουσιάζουν μεγάλα έργα του κλασικού ρεπερτορίου, επιδεικνύοντας την μουσική τους δεξιότητα σε μια βραδιά αφιερωμένη στην κλασική μουσική.
Ερμηνεύουν στο πιάνο έργα σπουδαίων συνθετών, που επηρέασαν την εξέλιξη της κλασικής μουσικής, όπως Μότσαρτ, Σοπέν, Στράους, Τσαϊκόφσκι, κ.ά.
Οι μαθητές του πιάνου συμμετέχουν παίζοντας σόλο ή συμπράττοντας σε πιανιστικά ντουέτα, τρίο ή ensemble.
Τη Κυριακή, 18 Μαρτίου, στις 19:30, θα παρακολουθήσουμε ένα υπέροχο ταξίδι στους μουσικούς κόσμους των δυο μεγάλων ερμηνευτών. Του Γιάννη Πάριου, του μεγάλου τραγουδιστή του έρωτα και της αγάπης και της Χαρούλας Αλεξίου, της μεγάλης μας λαϊκής τραγουδίστριας.
Δυο τραγουδιστές που για δεκαετίες συντροφεύουν τις γενιές των Ελλήνων με τα υπέροχα τραγούδια και τις καταπληκτικές, ανεπανάληπτες ερμηνείες τους.
Το σχήμα των καλλιτεχνών που θα μας παρουσιάσουν το αφιέρωμα στους δυο μεγάλους μας τραγουδοποιούς, αποτελείται από 5 μουσικούς.
Στο τραγούδι η Ελένη Λαζαρίδη και ο Βαγγέλης Κώτσος συνοδευόμενοι από πιάνο, κιθάρα και μπουζούκι. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ