Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Μουσικο-θεατρική παράσταση από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο “Γάτος” ενθουσίασε το κοινό

Με μεγάλη επιτυχία οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου παρουσίασαν τη μουσική θεατρική παράσταση «Ένας Γάτος μια Φορά» της Τατιάνας Ζωγράφου στην αίθουσα Maroussi Plaza, στο πλαίσιο των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. 

Η παράσταση σε θεατρική διδασκαλία του Αντώνη Περπινιά, μουσική και στίχους της Τατιάνας Ζωγράφου, με τη γενική μουσική επιμέλεια και τη διδασκαλία χορωδίας της Φωτεινής Κοσκόρου, της Ελένης Χοζού και του Αθανάσιου Θάνου έστειλε μηνύματα φιλίας και συναδέλφωσης.
Συμμετείχε επίσης η ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου με υπεύθυνο το κ. Βαγγέλη Ζωγράφο.   
Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κ. Νικόλας Αλεπούς, ο οποίος βράβευσε τη συγγραφέα Τατιάνα Ζωγράφου, καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου κα Ρένα Χαλιώτη, ενώ το παρών έδωσε και ο μαέστρος της ορχήστρας της ΕΡΤ κ. Δημήτρης Μπουζάνης.
Η παράσταση από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους που εξέφρασαν την επιθυμία η παράσταση να ανέβει και το ερχόμενο Φθινόπωρο.          

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ