Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Εκδηλώσεις από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στιγμές ψυχαγωγίας και 

δημιουργίας για τα παιδιά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο πρώτος κύκλος εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Μεταμόρφωσης στα πλαίσια της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2012 ” Διαδρομές με πυξίδα την βιβλιοθήκη”.
Με οκτώ συνολικά δράσεις, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεταμόρφωσης προσέφερε τη δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας από 4-12 ετών να ψυχαγωγηθούν, να μάθουν, να δημιουργήσουν, να συνεργαστούν μεταξύ τους και να αποδείξουν ότι η παιδική φαντασία δεν έχει όρια και καλούπια.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις αυτές ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού το όριο των 15 συμμετοχών που είχε τεθεί για κάθε δράση, ξεπεράστηκε από την δίψα για μάθηση και δημιουργικότητα. Ο δεύτερος κύκλος εκδηλώσεων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 22 Αυγούστου.
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Αυγούστου είτε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Μεταμόρφωσης www.metamorfossi.gr, είτε απευθείας από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Πλατεία Δημαρχείου). Στις δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης συνέβαλλαν με την ανιδιοτελή προσφορά τους και οι εθελοντές: Δανάη Νάστου, Μαρία Βερόγκου, Αλεξάνδρα Γκέγκα, Ιωάννα Βαλαβάνη και Μάνος Μπιρμπιλόπουλος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ