Πεντέλης
«Αναρχικώς… πολιτευόμενοι»:παρουσιάστηκε το βιβλίο του Λευτέρη Παπακώστα

Την περασμένη Κυριακή παρουσιάστηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του παλαιού Δημαρχείου Δ.Κ. Πεντέλης το βιβλίο του ιστορικού Λευτέρη Παπακώστα «Αναρχικώς… πολιτευόμενοι».
Την παρουσίαση του Βιβλίου προλόγισε ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης και τόνισε την προσφορά του συγγραφέα στο Δήμο Πεντέλης ως Λυκειάρχη του Λυκείου της Δ.Κ. Πεντέλης για σειρά ετών.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, οι Τοπικοί Αντιδήμαρχοι Δ.Κ. Πεντέλης και Ν.Πεντέλης κ.κ. Κωνσταντίνος Μωραΐτης και Γεώργιος Μουαμελετζής αντίστοιχα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Ζώης, Θεόδωρος Αποστολόπουλος και Ελευθέριος Κιτσούλης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κ. Κανέλλος Γεωργόπουλος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Απόστολος Φραντζής, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου και Γεώργιος Μαγιάτης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024