Connect with us

Λυκόβρυσης - Πεύκης

«Η Πιλωτή των Θαυμάτων» στο Δήμο Πέυκης-Λυκόβρυσης

Published

on

Το θεατρικό έργο «Η Πιλωτή των θαυμάτων» του Παναγ. Καρακούλη παρουσιάστηκε το Σάββατο 9 & την Κυριακή 10 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης από τη θεατρικό εργαστήρι ΘΕΣΠΙΣ του Ομίλου Unesco Αμαρουσίου, σε σκηνοθεσία Μαρίας Ζούλια.

Το έργο προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων φίλων του ΠΕ.Α.Π. οι οποίοι παρακολούθησαν την παράσταση και τις δύο ημέρες, αντιλαμβανόμενοι πως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι δύο έννοιες στενά συνυφασμένες με τον χαρακτήρα του Έλληνα και την πορεία του στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
H δημιουργική πολιτιστική συνεργασία του ΝΠΔΔ ΠΕ.Α.Π. με τον Όμιλο Unesco ολοκληρώθηκε, για την τρέχουσα περίοδο των Πολιτιστικών δρωμένων, με την εν λόγω παράσταση.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ