Άγίου Δημητρίου
Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ξεκινάει σε μερικές ημέρες. Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου για 6η συνεχόμενη χρονιά θα συμμετέχει με συνέπεια και αφοσίωση, επιχειρώντας να γεμίσει για μια ημέρα την πόλη με ήχους και μουσικές!
Μουσικά σχήματα από την πόλη, σχολικά συγκροτήματα, πολλή ροκ και ρέγγε, καλλιτέχνες από την Αθήνα και τον Άγ. Δημήτριο, θα βρίσκονται την Τρίτη 21 Ιουνίου, σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές της πόλης την πλατεία Άρη Βελουχιώτη, από τις 7 το απόγευμα, για να γιορτάσουν μουσικά την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού!
Αναλυτικά φέτος θα συμμετέχουν τα συγκροτήματα:
-Εν κατακλείδι – (ελληνικό rock)
-No Fake Bone – (blues – rock)
-Line Out – (rock)
-Ganzi Gun – (heavy rock)
-Periklis Biskinis (B•SkiNny) – (reggae – rock)
Λίγα λόγια για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής έχει ως αποστολή την προώθηση της Γιορτής της Μουσικής, δηλαδή, της προώθησης της ζωντανής μουσικής, την υποστήριξη νέων δημιουργών και την προβολή ανερχόμενων και καταξιωμένων καλλιτεχνών. Οι ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις αποτελούν μια ψυχαγωγική αφορμή ανακάλυψης διαφορετικών μουσικών ειδών για το ευρύτερο κοινό, διοργανώνονται κατά κύριο λόγο σε δημόσιους χώρους και η πρόσβαση, είναι πάντα ελεύθερη.
Ξεκινώντας από τη Γαλλία, η Γιορτή της Μουσικής γιορτάστηκε στη Γαλλία για πρώτη φορά το 1982, την 21η Ιουνίου – συμβολική ημερομηνία λόγω του θερινού ηλιοστασίου, με σκοπό να βγουν “όλοι οι μουσικοί στους δρόμους”. Ο θεσμός ήρθε στην Αθήνα για πρώτη φορά το 1999 και έκτοτε, χρόνο με το χρόνο, οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής (ΕΓΜ) καθιερώνονται Πανελλαδικά με ολοένα και περισσότερες πόλεις να οργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας