Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Αγία Παρασκευή: Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση «Παιδιά και έφηβοι: Το αλκοόλ ως πειρασμός ή απόδραση;»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με απόλυτη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, εκδήλωση με θέμα: «Παιδιά και έφηβοι: Το αλκοόλ ως πειρασμός ή απόδραση;», που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς και συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Διονύσης Λέκκας, ενώ βασικοί ομιλητές ήταν η Υφυπουργός Υγείας, κα. Ζωή Ράπτη, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ και Υπεύθυνος Τμήματος Παλαιολόγου Α΄ Αιγινητείου Νοσοκομείου, κ. Ηλίας Τζαβέλλας και η Συμβουλευτική Ψυχολόγος και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, κα. Τζίνα Θανοπούλου.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα. Ευπρεπεία Καψοκεφάλου, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης κ. Ιωάννης Αργυρός, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλης Σάρκουλας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Τιμολέων Κωστόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας κ. Νίκος Ζόμπολας, ενώ από πλευράς Περιφέρειας Αττικής παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, κ. Ιωάννης Δερματάς, η Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, κα. Μάνια Βλαχογιάννη, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Θεόδωρος Μπουρλιάκος, η Αντιπρόεδρος, κα. Γιάννα Αναστασιάδου.

 

 

 

Στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου βρέθηκαν επίσης οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.κ. Σταθόπουλος, Οικονόμου, Μυλωνάκης και Μουστόγιαννης καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μίνα Μουχτούρη και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Άννα Γάκη.

Παρόντες επίσης, ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα για την Αγία Παρασκευή», κ. Κωνσταντίνος Τσιαμπάς, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Αελφαντής, η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων “Αργώ ” – Ειδική Συμβούλος του Περιφερειάρχη Αττικής, κα. Γεωργία Πίσπα και οι Πατέρες του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία, Πατήρ Σταύρος και Πατήρ Νικόλαος.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ