Connect with us

Υγεία

Διήμερο για την οστεοπόρωση στο Χαλάνδρι

Published

on


Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα”, σε συνεργασία με το Τμήμα Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Χαλανδρίου, διοργανώνουν δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Οκτωβρίου με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης». Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:            
– Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Κτίριο του κεντρικού ΚΑΠΗ, 25Ης Μαρτίου και Καραολή Δημητρίου 2, Χαλάνδρι την Πέμπτη, ώρες 10:00 έως 14:00 και την Παρασκευή, ώρες 10:00 έως 14:00.
– Ενημερωτική ομιλία και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στο Κέντρο Νεότητος Δαναίδων και Αντιγόνης 56, Χαλάνδρι την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρα 17:30.
Η μέτρηση θα γίνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται για κλείσιμο ραντεβού στα γραφεία του Κεντρικού ΚΑΠΗ, ώρες 8:30π.μ. – 14:30μ.μ.  στα τηλέφωνα  210 6848380.
Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ