Ελάτε στην παρέα μας

Υγεία

Δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού εφαρμόζει καινοτόμα Προγράμματα Πρόληψης  στην τοπική κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε προσφάτως δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχο του τραχήλου της μήτρας (Τεστ Παπανικολάου) σε 20 γυναίκες. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία με τη συνεργασία του Συλλόγου   Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών Αθήνας και του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ και φιλοξενήθηκε στο χώρο του Α΄ ΚΑΠΗ  Αγίων Αναργύρων.
Aπό την πλευρά του Δήμου απευθύνονται θερμές ευχαριστίες στην Πρόεδρο του Συλλόγου Επιστημόνων Μαίων – Μαιευτών  Αθήνας, κα.  Πανανή Πέρμα και την κα. Μπράνη Παναγιώτα για την αμέριστη συμβολή τους στην υλοποίηση του προγράμματος καθώς και  το ΑΤΤΙΚΟΝ Νοσοκομείο για την κυτταρολογική εξέταση των τεστ.
Την ευθύνη για τον συντονισμό του προγράμματος έχει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης,  Νίκος Παντελιάς.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικού γυναικολογικού ελέγχου θα συνεχιστεί και τους επόμενους   μήνες και λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, ιδιαίτερη προτεραιότητα δίνεται σε γυναίκες της πόλης που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 213.2039925 – 213.2039921.                           

                                   

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ