Καλλιθέας
Μειωμέμη τιμή σε PCR και Rapid tests εξασφάλισε ο Δήμος Καλλιθέας

Μειωμένη τιμή για PCR και Rapid tests κατάφερε να εξασφαλίσει ο Δήμος Καλλιθέας μετά από διαπραγμάτευση με όλους τους σχετικούς φορείς, προκειμένου στηρίξει τους πολίτες καθώς και τις ευπαθείς ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο από τις επιπτώσεις του κορονοϊού. Συγκεκριμένα οι κάτοικοι της πόλης θα δίνουν το ποσό των 30 ευρώ για την διενέργεια διαγνωστικού τεστ κατά του κορονοϊού και μόλις 4 ευρώ για rapid test.
Οι μειωμένες τιμές των τεσσάρων (4,00) ευρώ στο Rapid test, απευθύνεται σε μαθητές, στα παιδιά και στα νήπια των σχολείων, νηπιαγωγείων, παιδικών και βρεφικών σταθμών, στους αθλητές των αθλητικών σωματείων (προκειμένου να συμμετάσχουν σε επίσημες διοργανώσεις) και στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών της πόλης μας.
Οι μειωμένες τιμές των τριάντα (30,00) ευρώ στο PCR test, αφορούν σε ανέργους, ΑΜΕΑ και ανασφάλιστους.
Για την διενέργεια των παραπάνω διαγνωστικών ελέγχων με την μειωμένη τιμή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν, τα έγγραφα που θα αποδεικνύουν την ιδιότητά τους.
Για πληροφορίες για τα διαγνωστικά κέντρα διεξαγωγής των παραπάνω ελέγχων, τη σχετική διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι – δικαιούχοι να καλούν στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας στα τηλέφωνα: 210 95.32.712, 210.95.32.715 και 210 95.32.717 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 15:00)
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ