Ελάτε στην παρέα μας

Υγεία

Προσφορά δωρεάν μαστογραφίας σε άπορες γυναίκες

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου οι Άγιοι Ανάργυροι, πραγματοποίησε για τρίτη συνεχή  φορά,δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες, κατοίκους Μοσχάτου –Ταύρου, ηλικίας 40-70 ετών.

Οι μαστογραφίες έγιναν στο «Κέντρο Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού»   στα Άνω Πατήσια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διαθέτει ψηφιακό μαστογράφο.  Η Δημοτική Αρχή διευκόλυνε την μεταφορά των γυναικών στο Κέντρο Πρόληψης  με όχημα του Δήμου, ενώ τις συνόδευσε επιστημονικό προσωπικό από τις κοινωνικές υπηρεσίες.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για τη δράση: «Ως Δημοτική Αρχή, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε προγράμματα που αφορούν την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας, κυρίως στη σημερινή εποχή, όπου η κρίση και η ανεργία στέκονται εμπόδιο στον προληπτικό έλεγχο μεγάλης μερίδας συμπολιτών μας. Έτσι, συνεργαζόμαστε με  φορείς προκειμένου να εξασφαλίσουμε δωρεάν δράσεις προληπτικού ελέγχου, όπως η ψηφιακή μαστογραφία, για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων υγείας”

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ