Ελάτε στην παρέα μας

Υγεία

Δωρεάν ψηλάφηση μαστού

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί παγκοσμίως το συχνότερο καρκίνο στις γυναίκες με σχεδόν 1,5 εκατομμύρια περιστατικά κάθε χρόνο.Τα αίτια είναι σε όλους μας γνωστά  όπως -το κάπνισμα -η κληρονομικότητα-η κακή διατροφή–το αλκοόλ -η απουσία άσκησης από τη ζωή μας -το άγχος.     
Η αυτοεξέταση του μαστού πρέπει να ξεκινά από την ηλικία των 20 ετών και να συνεχίζεται εφόρου ζωής κάθε μήνα μετά την περίοδο. Ιδανικές μέρες είναι από την 7η έως τη 12η ημέρα του κύκλου.
Ο προ συμπτωματικός έλεγχος είναι αυτός ο οποίος χρησιμοποιεί απλές εξετάσεις (κλινική εξέταση, εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις) και έχει ως σκοπό την ανακάλυψη του καρκίνου σε φαινομενικά υγιείς ανθρώπους, πριν δηλαδή από την εμφάνιση συμπτωμάτων, σε αρχικό στάδιο και επομένως με περισσότερες θεραπευτικές επιλογές και με σοβαρή πιθανότητα ίασης.                         
Τα δημοτικά ιατρεία του Ηρακλείου Αττικής, όπως κάθε χρόνο, και φέτος σε συνεργασία με τον εθελοντή ογκολόγο Αθανάσιο Καραγιάννη, διοργανώνουν δωρεάν ψηλάφηση μαστού. Για πληροφορίες και ραντεβού  καλέστε στο τηλέφωνο 210 2794340.  

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ