Connect with us

Αγίας Βαρβάρας

Πρόγραµµα Ενηµέρωσης και Εξέτασης για τον HIV/ ΗΠΑΤΙΤΙ∆ΕΣ

Published

on

Την Κυριακή 20 Νοεµβρίου πραγµατοποιήθηκε στο ∆ήµο Αγίας Βαρβάρας δράση που αφορούσε στην προληπτική εξέταση για HIV/ ΗΠΑΤΙΤΙ∆ΕΣ, σε συνεργασία µε την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «PRAKSIS».

Η ενέργεια αυτή έγινε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδοµάδας εξέτασης για τον HIV- Ηπατίτιδες. Συγκεκριµένα, οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα γρήγορα, ανώδυνα και εµπιστευτικά, να κάνουν τεστ ανίχνευσης αντισωµάτων στην κινητή µονάδα της
«PRAKSIS» που στάθµευσε για τρεις ώρες στη πόλη µας, σε κεντρικό σηµείο. Η συµµετοχή πολιτών ήταν µεγάλη, καθώς υπήρξε θετική ανταπόκριση στη δράση αυτή.

Συνεχίστε να ενημερώνεστε από την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”.
Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά, με αποκλειστικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, άρθρα και μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ