Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Πίτα του δήμου Ηρακλείου για μια παράταξη με φόντο τους… ψιθύρους

Δημοσιεύθηκε

στις

Απουσία σύσσωμης της αντιπολίτευσης και των περισσότερων υπαλλήλων του δήμου

 

Με χαμηλωμένα τα φτερά και δισταγμό, ξεκίνησε την ομιλία του ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος, προσπαθώντας να σώσει την παρτίδα λέγοντας το απίστευτο, ότι αποφάσισε μαζί με τους συνεργάτες του να κόψει πίτα του δήμου.

Στη συνέχεια του ευχετήριου μηνύματός του είπε: «Θέλω να ευχηθώ σε κάθε μία και κάθε ένα από εσάς, το 2019 να φέρει υγεία και ευτυχία. Να είναι γόνιμο και δημιουργικό. Να είναι χρονιά ανάκαμψης που θα φέρει όλες και όλους μας πιο κοντά σε όσα επιδιώκουμε και σε όσα προσπαθούμε να πετύχουμε».
Αφού ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχές του δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα μίνι απολογισμό, όπου για πολλοστή φορά προσπαθούσε να μας πείσει για το αστείρευτο έργο και τις λύσεις που έδωσε στην πόλη.
Ανάμεικτα συναισθήματα και «κουμπωμένη» αισιοδοξία από δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής, λόγω των τελευταίων γεγονότων, αφού οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να παίρνουν τα μηνύματα από τον κόσμο καταλαβαίνοντας τελικά ότι το παιχνίδι των εκλογών θα είναι πολύ δύσκολο και όχι όπως το παρουσίαζε ο επικεφαλής τους.

Κοπή πίτας με πικρή γεύση για το Νίκο Μπάμπαλο

Γνωρίζαμε από τις προηγούμενες ημέρες την αποχή της αντιπολίτευσης από την κοινή επιστολή που έδωσαν στη δημοσιότητα, κατηγορώντας το δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο για παλαιοκομματικούς, τακτικισμούς και πολλά άλλα.
Το πολιτιστικό πολύκεντρο γέμισαν οι σύλλογοι και τα ΚΑΠΗ του δήμου, όπου ακολουθούν παραδοσιακά όλους τους υποψήφιους σε κάθε περίσταση και σε κάθε εκδήλωση. Ευτυχώς γιατί σώζουν πάντα τη δουλειά του φωτογράφου.
Μέσα στο βαρύ κλίμα και τα περίεργα κοιτάγματα πολλών παρευρισκομένων ευτυχώς, έλαμψε η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου Αττικής (υπό την διεύθυνση της Εύης Χλωρού), ώστε να αλλάξει το κλίμα, να ξεχαστούμε και να θυμίσει γιορτινό.
Ακολούθησε η ευλογία της πίτας από το Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, κ. Γαβριήλ, όπου στο μήνυμά του, με την εξαιρετική ευγένεια που τον εκφράζει, μίλησε για τη συνεργασία του με το δήμο και τις από κοινού δράσεις για τη στήριξη των πολιτών.
Από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, παρόν ήταν ο επικεφαλής της ελάσσονος, Σταύρος Γεωργόπουλος, ενώ την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Ηρακλειώτης περιφερειακός σύμβουλος, εντεταλμένος για τη λειτουργία του ΕΔΣΝΑ, Άρης Βρούστης.

Αναμένουμε, τελικά αν θα πραγματοποιηθεί και η κοπή πίτας της παράταξης του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ