Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Πανηγυρική υποδοχή

του Τιμίου Ξύλου

Στην τελετή υποδοχής του Τιμίου Ξύλου από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισιάς και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο στο μητροπολιτικό παρεκκλήσι Νερατζιωτίσσης Αμαρουσίου και στην πομπή που ακολούθησε προς τον ιερό ναό Αγίου Κοσμά, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Το τεμάχιο του Τίμιου Ξύλου, το οποίο φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους, θα βρίσκεται σε ιερό προσκύνημα στο ναό του Αγίου Κοσμά μέχρι τις 27 Μαρτίου.

Μετά την τελετή υποδοχής του Τιμίου Ξύλου από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, παρουσία του ιερού Κλήρου, εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και του ευσεβούς λαού, ακολούθησε πομπή με τη συνοδεία της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου, μέχρι τον ιερό ναό Αγίου Κοσμά όπου και θα εκτίθεται μέχρι την Κυριακή 27 Μαρτίου για προσκύνηση. Της εναπόθεσης του Τιμίου Ξύλου στον ιερό ναό Αγίου Κοσμά ακολούθησε η τέλεση του μεγάλου απόδειπνου μετά χαιρετισμών στον Τίμιο Σταυρό. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προσκυνήματος, εκτός από τις καθημερινές ακολουθίες, θα τελούνται παρακλήσεις και χαιρετισμοί στον Τίμιο Σταυρό.
Στην τελετή για την υποδοχή του Τιμίου Ξύλου παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Εξωραϊσμού Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Στέφανος Τσιπουράκης, ο πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου Δημήτρης Καμπούκος κ.α.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ