Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Gold Buyers

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα Υπηρεσία Ταχυμεταφοράς Χρυσού

Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί  την εκκίνηση της νέας Υπηρεσίας Ταχυμεταφοράς Χρυσού της Gold Buyers. Ακολουθώντας την καταφανή επιτυχία των τριών καταστημάτων της αγοράς Χρυσού, η Gold Buyers προσφέρει μια νέα υπηρεσία στο κοινό, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους απ’ όλη την Ελλάδα να πουλήσουν τα κοσμήματά τους σε εκείνη, μέσω μιας πλήρως ασφαλισμένης υπηρεσίας ταχυμεταφορών και να λάβουν άμεσα μετρητά στον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Μία από τους έμπειρους αγοραστές Χρυσού και μάνατζερ του Καταστήματος της Ερμού, η Κωνσταντίνα εξηγεί πώς ακριβώς γίνεται: «Πελάτες που έρχονται στο κατάστημά μας καμιά φορά έχουν διανύσει και χιλιόμετρα για να πουλήσουν τα αντικείμενά τους σε μας. Θέλαμε να προσφέρουμε μια λύση  για αυτούς, η οποία θα προσέφερε τη δυνατότητα σε ανθρώπους από οπουδήποτε από τη χώρα να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες μας και να λάβουν τις καλύτερες τιμές για τα αντικείμενά τους. Τότε είναι που σκεφτήκαμε την ιδέα της ταχυμεταφορικής υπηρεσίας.»
«Είναι πραγματικά απλό, οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει άμεσα μετρητά στον προσωπικό του λογαριασμό απλά ακολουθώντας τέσσερα εύκολα βήματα: 1ον, επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε ένα πακέτο Ταχυμεταφοράς Χρυσού, 2ον, συλλέξτε όλα τα αντικείμενά σας, 3ον, παραδώστε το πακέτο με τα αντικείμενά σας στο τοπικό σας υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής, 4ον, θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας με μια προσφορά την οποία αν αποδεχτείτε θα σας πληρώσουμε τα χρήματα της προσφοράς στον τραπεζικό σας λογαριασμό την ίδια ακριβώς ημέρα. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να πουλήσετε και εάν δεν αποδεχτείτε την προσφορά για τα αντικείμενά σας, τότε θα σας τα επιστρέψουμε χωρίς κανένα κόστος για σας.»
Συνεργαζόμενοι με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική, η νέα υπηρεσία Ταχυμεταφοράς Χρυσού θα παράσχει έναν ασφαλή και γρήγορο τρόπο για οποιονδήποτε οπουδήποτε στην Ελλάδα, να εκμεταλλευτεί την αύξηση στην τιμή του Χρυσού, η οποία προσφάτως έφτασε επίπεδα ρεκόρ, και να μετατρέψει σε μετρητά τα παλαιά ή ανεπιθύμητα αντικείμενά του. Μόνο κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, η τιμή του Χρυσού αυξήθηκε κατά 250% κάτι που σημαίνει πως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να πουλήσετε.
Με τρία καταστήματα να λειτουργούν ήδη, στην Αθήνα, η Gold Buyers έχει καταφέρει ήδη να φέρει τον εαυτό της στην κορυφή του χώρου της Αγοράς Χρυσού και σίγουρα αυτή η τελευταία ανακοίνωση ισχυροποιεί τη θέση της για την συνέχεια. Η Gold Buyers, λειτουργεί καταστήματα στον Πειραιά, τη Νέα Ιωνία και το κέντρο της Αθήνας και έχει ήδη ανακοινώσει και το άνοιγμα νέων καταστημάτων μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ