Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος»

Δημοσιεύθηκε

στις

Έπεσε η αυλαία με την ταινία «Ζουμπαίος και Ιουλιέτα»  

Την παιδική ταινία «Ζουμπαίος και Ιουλιέτα» απόλαυσαν οι φίλοι του Δημοτικού Κινηματογράφου «Μίμης Φωτόπουλος», με την οποία έπεσε η αυλαία για τη φετινή θερινή περίοδο.
Οι παιδικές φωνές χαράς και ενθουσιασμού πλημμύρισαν την κατάμεστη από γονείς και παιδιά αίθουσα του κινηματογράφου, που επέλεξαν να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα με την ταινία της Κέλι Άσμπερι.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνόδευσε το γιο του Αλέξανδρο στην αίθουσα του θερινού κινηματογράφου για να παρακολουθήσουν την ταινία. Μαζί τους και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σπύρος Σταθούλης με το γιο του Άγη, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.   
Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης καλωσόρισε παιδιά και γονείς και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με τη διαβεβαίωση ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα βρίσκεται κοντά τους και θα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τη λειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης.»
Απηύθυνε επίσης πρόσκληση στους γονείς να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά τους στις τριήμερες εκδηλώσεις  με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη, στα «Σπαθάρεια 2011» που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου, από το Μουσείο Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου «Ευγένιος Σπαθάρης».
     

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ