Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ανακοίνωση από το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάτω τα χέρια από το Ο.Τ. 150

Η απόφαση της  περιφέρειας Αττικής για την υπόθεση του Ο.Τ. 150 που δικαιώνει τον ιδιοκτήτη γνωστού πάρκινγκ,  δείχνει περίτρανα για ακόμη μια φορά τις πολιτικές της προθέσεις. Όλα για τα συμφέροντα των ιδιωτών, τα πάντα εμπορευματοποιημένα και ανταποδοτικά.                                                 

Σαν εργαζόμενους δεν  μας προκαλεί έκπληξη γιατί γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα σχέδια τους για την εκχώρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων στην αττική και συνολικά της  καθαριότητας στους μεγαλοεργολάβους.
Το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο της Νέας Ιωνίας μαζί με τους δημότες θα υπερασπίσουμε με κάθε μέσο  τους ελάχιστους  ελεύθερους δημόσιους  χώρους  που έχουν απομείνει στη πόλη μας.
Το Ο.Τ. 150 είναι ένα τέτοιο κομμάτι που πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι της Νέας Ιωνίας να το υπερασπίσουμε, για να παραμένει ανοιχτό και ελεύθερο για τους πολίτες, πέρα και έξω από κάθε επιχειρηματικά σχέδια εμπορευματοποίησης του.
Η προσχηματική απόφαση της περιφέρειας για το σφράγισμα του  αντικειμενικά και μεθοδευμένα αυτό επιδιώκει. Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους εργαζόμενους της πόλης, τους δημότες της Νέας Ιώνιας να μην το επιτρέψουν. Όλοι την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί στο Ο.Τ. 150. Να τους εμποδίσουμε.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ