Κοινωνία
Ενισχύεται η ασφάλεια στις γειτονιές του Δήμου Πεντέλης

Συνάντηση με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Πεντέλης Σωτήριο Τζατζάκη, τον Υποδιοικητή Δήμο Πλεξουσάκη και τον υπεύθυνο της εταιρίας Security με την οποία έχει συνάψει σύμβαση ο Δήμος πραγματοποίησε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά.
Με δεδομένο ότι από 1η Μαΐου, ξεκινά η παροχή από το Δήμο Πεντέλης της υπηρεσίας φύλαξης της πόλης με πέντε περιπολικά οχήματα κατά τις βραδινές ώρες, η συνάντηση είχε σκοπό το συντονισμό της νέας υπηρεσίας με το τοπικό αστυνομικό τμήμα, ώστε να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα ασφάλειας για τους Δημότες και να εξασφαλισθεί η αποτελεσματική ενίσχυση των αστυνομικών μέτρων και των περιπολιών σε ολόκληρο το Δήμο, κυρίως σε απομακρυσμένες και αραιοκατοικημένες περιοχές, που λόγω της μεγάλης έκτασης του Δήμου ήταν ως σήμερα δύσκολο να καλυφθούν.
Από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας τονίστηκε ότι είναι σημαντική η βοήθεια και πληροφόρηση που θα δίνει η Ιδιωτική Εταιρία Φύλαξης, καθώς θα λαμβάνει άμεσα γνώση για ύποπτες ή παραβατικές συμπεριφορές που δε θα γνώριζε αν δεν υπήρχαν οι ιδιωτικές περιπολίες. Σημειώθηκε επίσης ότι η ύπαρξη φύλαξης εκ μέρους του Δήμου θα λειτουργήσει αποτρεπτικά σε παράνομες και εγκληματικές δράσεις και θα ενισχύσει την ασφάλεια στην πόλη.
Συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία και συνεχής επικοινωνία για την επόπτευση και την ασφάλεια της περιοχής, καθώς και συνδυασμένες δράσεις του Δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά: «Για εμάς η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα. Το υποσχεθήκαμε στους συμπολίτες μας, το πραγματοποιούμε με την εξοικονόμηση πόρων που πετύχαμε. Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντική την ανάπτυξη συνεργειών ανάμεσα στην Ελληνική Αστυνομία και το Δήμο, καθώς ο συντονισμός και η συνεργασία θα συμβάλλει στην καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής μας, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την προστασία της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων, αλλά και των εγκαταστάσεων του Δήμου μας».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ