Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέος σύγχρονος Αξονικός Τομογράφος

Tο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης έχει εξοπλιστεί με τελευταίας τεχνολογίας πολυτομικό Αξονικό Τομογράφο, όπως ενημερώνει το www.xtypos.gr o Aκτινοδιαγνώστης, κ. Θεμιστοκλής Σπυριδόπουλος.
Εκτός από τους παιδιατρικούς ασθενείς, στο Δημόσιο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, εξυπηρετούνται κατόπιν ραντεβού και ενήλικες ασφαλισμένοι που χρήζουν αξονικής τομογραφίας. Η δυνατότητα αυτή ισχύει για όλους τους ασφαλισμένους, καθώς και για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του Αξονικού Τομογράφου και η εκπαίδευση του προσωπικού του τμήματος δίδουν τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, στις οποίες οι ασφαλισμένοι θα έχουν πρόσβαση καλώντας στο 2132052569 για να κλείσουν ραντεβού. Και όπως μας πληροφόρησε ο κ. Σπυριδόπουλος τα ραντεβού κλείνονται εύκολα και άμεσα χωρίς να ταλαιπωρείται ο κόσμος.
“Με τον τρόπο αυτό, προσπαθούμε προκειμένου ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός που υπάρχει στο νοσοκομείο μας να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό πολιτών” τονίζει ο κ. Σπυριδόπουλος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ