Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Επίθεση της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου στον Αλέξανδρο Μπρέγιαννη

Δημοσιεύθηκε

στις

“Με υπεκφυγές και λεονταρισμούς δεν μπορεί να κρύψει την ανυπαρξία πολιτικών θέσεων”

Συνεχίζεται το πινγκ-πονγκ ανακοινώσεων μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμαρουσίου. Αυτή τη φορά είναι η πλευρά της διοίκησης που απαντάει στον επικεφαλής της μείζονος κ. Αλέξανδρο Μπρέγιαννη. Η ανακοίνωση είναι η εξής:  

“Με αφορμή το περιεχόμενο της τελευταίας ανακοίνωσης του κου Μπρέγιαννη, μέσω του Γραφείου Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Αμαρουσίου, θα θέλαμε να επαναλάβουμε στον νέο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τα παρακάτω πολιτικά ερωτήματα, που απαιτούν ξεκάθαρες πολιτικές απαντήσεις:
1. Ρωτάμε να μας πει ο κος Μπρέγιαννης ποιοι Δήμοι εισέπραξαν μέχρι σήμερα έστω και ένα ευρώ μέσω του «Πράσινου Ταμείου» και του ΥΠΕΚΑ κου Παπακωνσταντίνου, για έργα περιβαλλοντικής αναβάθμισης., όπως ο ίδιος ισχυρίσθηκε ψευδώς με την προηγούμενη ανακοίνωση του
2. Ρωτάμε να μας πει ο κος Μπρέγιαννης αν συμφωνεί με την απόφαση της Κυβέρνησης Παπανδρέου, να απαλλοτριώσει τους πόρους του Πράσινου Ταμείου και να τους διαθέσει για την κάλυψη της «μαύρης τρύπας» των ελλειμμάτων, κι όχι για έργα περιβαλλοντικής αναβάθμισης, όπως ήταν ο αρχικός στόχος σύστασης του Ταμείου.
3. Ρωτάμε από τον κ. Μπρέγιαννη να μας πει, ή τουλάχιστον να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπολίτες μας, γιατί ξοδεύθηκαν από την Διοίκηση Τζανίκου (της οποίας ήταν εκλεκτό στέλεχος με γνώμη και άποψη)  12.000.000 ευρώ για τις αποτυχημένες αναπλάσεις του Κέντρου με τους κυβόλιθους, αντί να δοθούν τα χρήματα αυτά για την απαλλοτρίωση του Οικοπέδου «Παναγόπουλου»;
4. Ρωτάμε τον κ. Μπρέγιαννη να μας πει αν διαφωνεί με τους χειρισμούς της Διοίκησης Πατούλη στο ζήτημα του οικοπέδου της Νουάρου. Να μας πει αν θέλει να πληρώσουν οι περίοικοι για την απαλλοτρίωση της έκτασης. Να μας πει αν διαφωνεί με την  απόφαση της Διοίκησης, που απελευθερώνει μέρος της έκτασης και το αποδίδει στον ιδιοκτήτη. Ενώ μετατρέπει το υπόλοιπο σε χώρο πρασίνου, χωρίς να επιβαρυνθούν ούτε ευρώ οι περίοικοι.
Ξέρουμε ότι «βάζουμε δύσκολα» στον νέο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Αμαρουσίου.
Οι πολίτες του Δήμου Αμαρουσίου περιμένουν πολιτικές απαντήσεις από την Αντιπολίτευση και το νέο επικεφαλής της και όχι φραστικές υπεκφυγές και λεονταρισμούς. Απαιτεί ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις και σοβαρή κριτική στο σημαντικό έργο της σημερινής Διοίκησης, έργο που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
Με ανούσιες αντιπολιτευτικές κορώνες ούτε την τοπική κοινωνία πείθουν, ούτε την κομματική τους βάση «συσπειρώνουν»”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ