Ελάτε στην παρέα μας

Ζωγράφου

Δήμος Ζωγράφου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση «Όλη η Αττική, μία Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα δεν στάθηκαν εμπόδιο για εκατοντάδες πολίτες να προσέλθουν στο δημαρχείο Ζωγράφου το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου και του «Όλοι μαζί Μπορούμε», ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο.

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου προσφέροντας εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα δώρα, παιχνίδια και παιδικά βιβλία.Σημαντική ήταν και η αρωγή του Κ.Ο. Ποσειδώνας Ιλισίων.

Τη διανομή των χριστουγεννιάτικων δώρων που συγκεντρώθηκαν στα παιδιά αναλαμβάνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου με βάση κοινωνικά κριτήρια , προκειμένου να χαρίσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων χαμόγελα σε όλα τα παιδιά της πόλης.

Στην εθελοντική δράση παρέστη ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες τους συμπολίτες μας που ήρθαν στο Δημαρχείο και συμμετείχαν στην κοινή δράση του Δήμου με το «Όλοι μαζί μπορούμε» για προσφορά δώρων σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Νέας Γενιάς Δημήτρης Κολομπάτσος. Παρόντες επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Λένης και Κωνσταντίνος Αλεξανδρής.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ