Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης αποχαιρετά ένα αγαπημένο πρόσωπο

Δημοσιεύθηκε

στις

Θλίψη επικρατεί στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης για την απώλεια του δημοτικού υπαλλήλου Μπάμπη Αγγελούση που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό.

 

Για την απώλεια του δημοτικού υπαλλήλου ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης προέβη στην εξής δήλωση: «Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Χαράλαμπος Αγγελούσης μετά από μάχη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο Μπάμπης υπήρξε ένας εξαιρετικός εργαζόμενος, που διακρίθηκε για την εργατικότητα και την προθυμία του. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

 

Π. Ιωάννου: “Ένας εξαιρετικός άνθρωπος”

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της “Νέας Δημιουργίας”, Π. Ιωάννου δήλωσε: “Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του δημοτικού υπαλλήλου και φίλου μου, Μπάμπη Αγγελούση. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο οποίος υπηρέτησε τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης με συνέπεια και ήθος.

Τον αποχαιρετώ με συγκίνηση, εκτίμηση και σεβασμό.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.”

“Δήμος Μπροστά+”: “Η πανδημία είναι ακόμα εδώ”

Και η παράταξη “Δήμος Μπροστά+” εξέφρασε τη θλίψη της με την εξής δήλωση: “Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Κάθε θάνατος συμπολίτη μας, μας θυμίζει πως η πανδημία είναι ακόμα εδώ και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε στιγμή. Ταυτόχρονα, οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στη δημοτική Αρχή, ώστε να μεριμνήσει, ώστε να διατίθεται καθημερινά ο απαιτούμενος εξοπλισμός, υλικά και Μ.Α.Π. για το προσωπικό του Δήμου, που δίνει τη μάχη σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ