Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Καταγγελία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα κολωνάκια έπεσαν

“θύμα” της ομιλίας Βενιζέλου

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Ιωνίας, κ. Παναγιώτης Κωστάκης μας απέστειλε επιστολή με την οποία καταγγέλλει ότι ξηλώθηκαν κολωνάκια στον πεζόδρομο της Πατριάρχου Ιωακείμ από τη συνοδεία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, που μίλησε την Τετάρτη 30 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης. Μάλιστα μαζί με την επιστολή έστειλε και μια φωτογραφία με τα κολωνάκια.
Το κείμενο της επιστολής του είναι το εξής:

“Κύριε διευθυντά
Το πρωί της 31ης Μαΐου διαπίστωσα ότι τα δυο κολωνάκια στο βενζινάδικο στο ΚΕΠ είχαν αποξηλωθεί και επανατοποθετηθεί πρόχειρα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Δεν ήταν δύσκολο να πληροφορηθώ ότι τη “ζημιά”, ασήμαντη βέβαια, την είχε κάνει την προηγούμενη ημέρα η συνοδεία του κ. Βενιζέλου που μίλαγε στο Συνεδριακό στο Ο.Τ.150. Προσπάθησα να δώσω μια λογική εξήγηση και κατέληξα στους παρακάτω πιθανούς λόγους:
1.Δεν γνώριζαν οτί υπήρχαν άλλοι τρεις τουλάχιστον τρόποι για να φθάσουν στο Συνεδριακό χωρίς να κάνουν ζημιά. Οι Ιωνιώτες όμως που τον συνόδευαν δεν γνώριζαν; Εκτός εάν δεν υπήρχαν Ιωνιώτες στη συγκέντρωση.
2. Το έκαναν για λόγους ασφαλείας για να αποφύγουν αυτούς που έχουν σαν χόμπι να αποδοκιμάζουν τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Και τους μπέρδεψαν. Όμως η Νέα Ιωνία έχει φιλόξενους και ευγενικούς πολίτες, αυτό έπρεπε να το ξέρουν μιας και τελευταία επισκέφθηκαν την πόλη μας ένας Χρυσοχοΐδης, ένας Πρωτόπαπας και δεν ακούστηκε κιχ.
3.Το έκαναν από κεκτημένη ταχύτητα. Όταν δύο χρόνια καταστρέφεις ολόκληρη ελληνική οικονομία στα κολωνάκια θα κολλήσεις;
4. Η’ μήπως ήθελαν να κάνουν μια υποδοχή στον κ. Βενιζέλο όπως οι αρχαίοι στους Ολυμπιονίκες που έριχναν τα τείχη και μιας και η Νέα Ιωνία δεν εχει τείχη, έριξαν τα κολωνάκια.
Τέλος πάντων, οι αναγνώστες σας θα βρουν και άλλες πιθανές εξηγήσεις. Τα παραπάνω γράφονται βέβαια με κάθε σεβασμό στο αξιότιμο κόμμα του ΠΑΣΟΚ και έχουν σαν στόχο να ελαφρύνουν τη βαριά και καταθλιπτική προεκλογική περίοδο που περνάμε.
 
Παναγιωτης Κωστακης

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ