Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις στον Α.Ο. Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Απόκτηση του τερματοφύλακα

Χάρη Ραχιώτη

Σε μια ακόμα αξιόλογη μεταγραφή προχώρησαν οι διοικούντες του Α.Ο. Νέας Ιωνίας, αποκτώντας τον 20άχρονο τερματοφύλακα Χάρη Ραχιώτηm ανεβάζοντας τον αριθμό των νέων αποκτημάτων του προσφυγικού συλλόγου στους οκτώ.

Μετά λοιπόν τους Δημήτρη Διαμαντάρα Τάκη Ντεντόπουλο, Θοδωρή Νησαριώτη, Δημήτρη Καραμέρη, Χρήστο Γκικουρία και Γιώργο Μαντούση και Ερβίν Μπιρμπίλι οι Ιωνιώτες προχώρησαν και στην απόκτηση νέου φύλακα της εστίας τους. Πρόκειται για τον Χάρη Ραχιώτη που ανήκει στην δύναμη του Ατρόμητου, ο οποίος την προηγούμενη σαιζόν τον  είχε δανείσει στον Ιωνικό και αγωνιζόταν στον 9ο όμιλο των Περιφερειακών πρωταθλημάτων. Είναι γεννημένος το 1992 και θα παίξει “σαν μικρός”.

Δηλώσεις του προπονητή Τάσου Τασιόπουλου 
Ο τεχνικός των Ιωνιωτών Τάσος Τασιόπουλος με δηλώσεις του εξάφρασε την ικανοποίησή του  για τα τμήματα υποδομής του σωματείου και τη δουλειά που γίνεται σε αυτά: “γεγονός που σε λίγες ομάδες συναντάς στην Ελλάδα. Περισσότεροι από τους μισούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ του Α.Ο. Νέας Ιωνίας είναι παιδιά προερχόμενα από τις Ακαδημίες και αυτό είναι κάτι που φανερώνει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται και την διάθεση των ανθρώπων του συλλόγου. Θα δουλέψουμε με νεαρούς ποδοσφαιριστές με στόχο να αναδειχθούν μέσα από την ομάδα. Σκοπός είναι να αποκτήσουν όλοι κοινή αγωνιστική ταυτότητα και για αυτό όλη η δουλειά θα γίνεται υπό την επίβλεψή μου”.
   

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ