Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Εικαστική έκθεση στη Βίλα Στέλλα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

“Η παρέα της Φλώρινας”

γοήτευσε τους φιλότεχνους

Την έκθεση των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών της Φλώρινας με τον τίτλο “Η παρέα της Φλώρινας εκθέτει”  φιλοξένησε η  αίθουσα “Μίμης Καβούρης” της Βίλλας Στέλλα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Εικοσιένα νεαρά παιδιά παρουσίασαν στο φιλότεχνο κοινό της περιοχής μας τις δημιουργίες τους στον χώρο αποσπώντας κολακευτικά σχόλια.

Τα εγκαίνια έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου παρουσία πλήθους κόσμου, του Βουλευτή Φλώρινας, κ. Αθανάσιου Γερμανίδη, του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, κ. Παντελής Βλασσόπουλου και του Αντιδημάρχου Παιδείας, κ. Δημήτρη Μπούκη πού έδωσαν τις ευχές τους στα παιδιά. Επίσης, παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γιώργος Φαρμάκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Νίκος Μπάμπαλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Βλαντής και Στέφανος Λεζγής, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου κ. Νέστοας Ζόμπολας. Εκεί ήταν και οι δάσκαλοι των φοιτητών κ.κ. Φ. Καλαμάρας και Δημ. Αβραμίδης που ήταν εμφανώς ικανοποιημένοι με την έκθεση των παιδιών, αλλά και ο πρώην Δήμαρχος, κ. Γιώργος Γρηγοριάδης, που είναι συλλέκτης και ιδιοκτήτης gallery. Κοινή διαπίστωση ήταν πως τέτοιες εκδηλώσεις αναδεικνύουν τον πολιτισμό του Ηρακλείου και ευχή όλων, δια στόματος του επιμελητή της έκθεσης από την πλευρά του Δήμου, κ. Γιώργου Μιχαηλίδη,  ήταν να γίνει η έκθεση θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της  πόλης. 

Εκ μέρους των φοιτητών και επιμελήτρια της έκθεσης, η Άννα Τσαμκόσογλου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την φιλοξενία και υποσχέθηκε πως οι φοιτητές θα έρθουν ξανά να εκθέσεις στη Βίλα Στέλλα. Η βραδιά έκλεισε με περιήγηση των επισκεπτών στον χώρο της έκθεσης.  

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ