Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ευχαριστίες από τον οργανισμό «Το χαμόγελο του Παιδιού» προς τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Διαρκή υποστήριξη

από το Δήμο Αμαρουσίου

Τις θερμότερες ευχαριστίες του για τη σταθερή υποστήριξη του έργου του από το Δήμο Αμαρουσίου, εκφράζει με επιστολή του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο Πρόεδρος Κώστας Γιαννόπουλος, και το Δ.Σ του φιλανθρωπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

“Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Πολύτιμοι συνεργάτες μας,
Τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το χαμόγελο του Παιδιού» σας εκφράζουμε για πολλοστή φορά τις θερμότερες ευχαριστίες μας για τη συστηματική και ανεκτίμητη συμμετοχή σας στις προσπάθειες μας με πιο πρόσφατη τη χορηγία βρεφικού γάλακτος (αρ. παραστατικού Υ1 8119 22/10/12).
Για έναν εθελοντικό οργανισμό όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως και αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει την αξία θησαυρού.
Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καταφέρνει να επιβιώνει κάθε χρόνο αλλά και να διευρύνει τη δράση του, καθιστώντας έτσι εφικτή την προστασία και φροντίδα χιλιάδων παιδιών που έχουν στερηθεί το χαμόγελό τους.
Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να συνεχίζουμε, αλλά και η απαραίτητη ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το –συχνά πολύ δύσκολο-έργο που μας έχετε εμπιστευτεί.
Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να στέκεστε δίπλα στα παιδιά ως μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ