Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στην αποκριάτικη εκδήλωση της παράταξης «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρωινό του Σαββάτου στις 18 Φεβρουαρίου 2023 στην πλατεία Αγίας Αναστασίας του Περισσού, η παράταξη «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» και ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλη Χριστοδούλου διοργάνωσαν αποκριάτικη – διαδραστική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους.

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της παράταξης: “Η πλατεία της Αγίας Αναστασίας γέμισε ασφυκτικά, μια, δυο και τρεις φορές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Πάνω από χίλιοι άνθρωποι, γονείς και παιδιά, διασκέδασαν με τη ψυχή τους σε ένα ατελείωτο πάρτι με χορό και τραγούδι. Ο κόσμος έδειξε με την παρουσία του ότι διψά για τέτοιες εκδηλώσεις σε περιόδους γιορτών, ενώ οι κάτοικοι του Περισσού σχολίασαν ότι τέτοιου είδους εκδήλωση δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην περιοχή τους.

 

 

 

 

Αμέσως μετά την αποκριάτικη εκδήλωση, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες και τους ελεύθερους χώρους καθαρίσαμε τη φιλόξενη πλατεία της Αγίας Αναστασίας παραδίδοντας την ακριβώς όπως τη βρήκαμε.

 

 

 

Ο σεβασμός απέναντι στο δημότη, στον εργαζόμενο του Δήμου μας και όλους όσους θέλουν να απολαύσουν τους κοινόχρηστους χώρους είναι αξία αδιαπραγμάτευτη.

Τέλος, ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» δείχνουμε με πράξεις και με δράσεις πως θέλουμε να είναι η πόλη μας κατά τη διάρκεια των γιορτών. Αυτά κι άλλα πολλά θα εφαρμόσουμε ως αυριανή δημοτική αρχή.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ