Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Aρθρο του επικεφαλής της παράταξης «Ιωνία 21ος Αιώνας» Νίκου Κουκουλάρη

Δημοσιεύθηκε

στις

“ΟΙΚΑΔΕ ΚΑΡΕΣ”

Έλληνες, στις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν στη χώρα μας, η Ελλάδα θα είναι χώρα ακόμα μεγαλύτερης μειωμένης εθνικής κυριαρχίας όπου οι τραπεζάνθρωποι θα εξακολουθούν να δίνουν εντολές σε μειοδότες πολιτικούς.

Όλα αυτά που συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν θα έχουν φόντο τη κατάρρευση της δήθεν δημοκρατικής αλληλεγγύης της Ευρώπης, που μας παραμυθιάζουν τα τελευταία χρόνια.

Λυπάμαι για την πρόβλεψή μου αλλά κάθε ημέρα που θα ξημερώνει θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

Το θέατρο του παραλόγου θα συνεχίζεται με μεγαλύτερες εθνικές περιπέτειες όπου θα είναι και πρωτοφανείς για τα μεταπολεμικά χρονικά η φτωχοποίηση και η εξαθλίωση των Ελλήνων. 

Η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι ένα έθνος με δύο κράτη. Αναρωτηθείτε γιατί οι διεθνείς τοκογλύφοι εισβάλουν στην πατρίδα μας με μοναδικό σκοπό να ρημάζουν τα πάντα.

Σε τι τους έφταιξαν οι Κύπριοι;

Μέχρι χθες μας έλεγαν ότι τους προστατεύει το Ισραήλ και ότι για χάρη τους θα τσακωθεί με την Τουρκία για τα συμφέροντα της κυπριακής ΑΟΖ.

Η διατήρηση των πελατειακών μεθόδων από πλευράς κομμάτων και δημοτικών παρατάξεων είναι κάτι παραπάνω από έγκλημα.

Φαντάζομαι ότι κανείς συνδημότης μας, κανείς γείτονάς μας, κανείς Έλληνας πολίτης δεν ενδιαφέρεται πλέον για την ανακαίνιση των πεζοδρομίων όταν βλέπει ότι ο κοινωνικός ιστός κατέρρευσε και το μόνο που ευδοκιμεί στον τόπο μας είναι τα μαγαζιά που αγοράζουν τις βέρες και τα χρυσά δόντια των εξαθλιωμένων Ελλήνων για να προωθείται το προϊόν του αίσχους και να συλλέγεται από διαστροφικά μυαλά.

Κάμποσοι άλλοι και μαζί τους και εγώ, αποστρεφόμαστε αυτό το πάρε δώσε, το «σου δίνω, μου δίνεις» και τις λυκοσυμμαχίες του παρασκηνίου.  

Η πρωτοβουλία μου αυτή τη φορά δεν είναι να σας παρακαλέσω και να σας ζητήσω να με ψηφίσετε για Δήμαρχο της πόλης της Ν. Ιωνίας.

Άλλωστε το έχω ξανακάνει, κούρασα, αλλά και κουράστηκα. Μάλιστα, πολύ περισσότερο κουράστηκα, γιατί το βίωνα καθημερινά εγώ και η οικογένειά μου, με κόστος ψυχικό από ανθρώπους που είχαν ανάγκες αληθινές, αλλά και με κόστος οικονομικό με τον κάθε αρλεκίνο Γκρούεζα, που δίνει τις «συμβουλές του» με σκοπό να περάσει την ώρα του και να πιεί τζάμπα καφέ και ότι άλλο αρπάξει. Ξοδεύοντας χρήματα μου, που ήταν χρήματα καθαρά και προϊόν κόπου, εργασίας από τα δεκαπέντε μου χρόνια.

Το κεφάλαιο, παρακαλάω, ψηφίστε με για να σώσω τη Νέα Ιωνία όπου ζω και εργάζομαι, έκλεισε οριστικά. Ότι έγινε, έγινε. Από εδώ και πέρα, επιθυμώ να μετρηθώ με τους συναγωνιστές μου σε ένα καθαρό προσκλητήριο εθνικό και πατριωτικό για τη συγκρότηση ενός μετώπου αντίστασης στον εξευτελισμό του εαυτού μου, του εαυτού μας, των οικογενειών μας και της πατρίδας μας.

Οι δρόμοι και οι επιλογές είναι μόνο δύο.

1ος δρόμος. Θα βρεθούν μπροστά σας κήρυκες της αυτονομίας της αυτοδιοίκησης και του ευρωπαϊκού μύθου, σιτιζόμενοι από το γκουβέρνο του τύπου «τι να κάνουμε όλοι φταίμε, λίγο υπομονή αφού χρωστάμε, είδατε τι πάθανε οι Κύπριοι» ή και του κ.Πάγκαλου το μαζί τα φάγαμε, ενώ σας θυμίζω και τη φράση του κ.Βενιζέλου ότι «θα μπει ένα μικρό τέλος στον λογαριασμό της ΔΕΗ»… Ακόμη και το πιο τρελό, το περίφημο του ΣΚΑΙ «μας χρειαζόταν, έπρεπε κάποτε να μπει μία τάξη βρε αδελφέ».. Τέλος, ακολουθούν οι νηφάλιοι αριστεροί ρήτορες της κοινωνικής ύπνωσης.

2ος δρόμος. Εμείς που πιστεύουμε στην ιδέα του έθνους, να μετρηθούμε και να φωναχτούμε για να χάσουν τον ύπνο τους τα νούμερα που παριστάνουν τους σωτήρες, οι άεργοι και οι από επιλογή άνεργοι. Που δεν ανησυχούν για τις συντάξεις γιατί πολλοί απλά δεν έχουν ένσημα.

Εγώ προσωπικά δεν μπήκα στον πειρασμό της διαχείρισης και της προσωπικής διαχείρισης. Δεν τους έχω υποχρέωση, ούτε για έναν καφέ και μαζί μ’ εμένα και άλλοι πολλοί και ούτε θέλω τον καφέ τους, καθώς και δεν ανέχομαι να μας περνάνε για ηλίθιους αυτοί οι κύριοι της διαρκούς σωτηρίας της χώρας.

Θέλω να τους πω ότι τους έχουμε για μία χαψιά.

Αγαπητοί μου, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εάν αυτό που ζήσαμε και ζούμε ως έκφραση δημοτικής εξουσίας σας βρίσκει σύμφωνους και σας ικανοποιεί σε αυτήν την κρίσιμη και ιστορική στιγμή, τότε κανένα πρόβλημα.

Εμείς όμως οι λίγοι αλλά δυνατοί που ξέρουμε ότι γράμματα δίχως παιδεία οδηγούν σε πολιτειακή εκτροπή, τους λέμε για να μάθουν ότι το καθήκον το επιτάσσει η ηθική και την υποχρέωση ο νόμος. Όταν θα έρθει η στιγμή θα παρατάξουμε τις ασπίδες απέναντι τους. Είναι φανερό ότι δεν μπορώ να αποτρέψω την αυτοχειρία κανενός. Το λέω επειδή το βίωσα. Δεκατεσσάρων ετών δεν κατάφερα να αποτρέψω την αυτοχειρία του πατέρα μου, θα αποτρέψω την δική σας;

 
Νίκος Δ. Κουκουλάρης

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Υ.Γ. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους που ακολουθούν με συνέπεια στο δρόμο που επιλέξαμε.    

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ