Αθλητισμός
Χιλιάδες αθλητές και θεατές βρέθηκαν στο Φεστιβάλ Γυμναστικής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Πλούσιο θέαμα στη Γυμναστράδα
Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής βρέθηκε στο προσκήνιο της αθλητικής επικαιρότητας με τη διοργάνωση του 23ου Πανελληνίου Φεστιβαλ Γυμναστικής για Όλους (Γυμναστράδα) το οποίο πραγματοποιήθηκε το διήμερο 1 και 2 Ιουνίου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Πρασίνου Λόφου.
Πρόκειται για έναν αθλητικό θεσμό με πανελλαδική εμβέλεια που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90 και συνεχίζεται αδιαλείπτως, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, μέχρι σήμερα τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών από όλη την Ελλάδα. Στην 23η Γυμναστράδα συγκεντρώθηκαν 2430 αθλητές και αθλήτριες, με τους μικρότερους συμμετέχοντες να είναι μόλις 3 ετών και τον μεγαλύτερο να φτάνει τα 84, συνοδευόμενοι από 67 γυμναστές και καθηγητές φυσικής αγωγής από δεκάδες αθλητικούς φορείς και σωματεία από την Αττική και γειτονικούς νομούς. Οι ομάδες παρουσίασαν, με μοναδική χάρη στο ταπί που είχε στηθεί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου προγράμματα γυμναστικής και χορού που συνδύαζαν θέαμα και αρμονία με τη συνοδεία γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Αξίζει να τονιστεί πως η προσέλευση του κόσμου και φέτος ήταν μεγάλη με τις εξέδρες του σταδίου να γεμίζουν.
Αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω για τη… βροχή
Το Σάββατο, την πρώτη ημέρα του φεστιβαλ, ανασταλτικό παράγοντα αποτέλεσε η βροχή που έπεσε και εξαιτίας της οποίας αρκετά προγράμματα μεταφέρθηκαν την Κυριακή. Ωστόσο, η δεύτερη ημέρα αποζημίωσε και με το παραπάνω τους θεατές. Το κλείσιμο του φεστιβάλ ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό, καθώς συνεργάστηκαν 700 αθλητές από 11 διαφορετικούς φορείς, οι οποίοι απλώθηκαν σε όλο το μήκος και πλάτος του ταπί και παρουσίασαν στο κοινό μια εξαιρετική χορογραφία πάνω στο τραγούδι “Σ’ Αγαπώ” του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Σε όλους τους συμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά. Παρών στο φεστιβαλ ήταν και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γιώργος Φαρμάκης Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης και εκπρόσωποι άλλων δήμων που συμμετείχαν στο φεστιβάλ.
Παρούσες και Ολυμπιονίκες
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην παρουσία των Ολυμπιονικών στο Σίδνεϊ Χαράς Καρυάμη, Ειρήνης Αϊνδιλή και της Ολυμπιονίκη στο Πεκίνο Βάλιας Μανιού που συμμετείχαν ως γυμνάστριες δείχοντας πως μετά από μια σπουδαία αθλητική πορεία τις περιμένει τώρα ένα λαμπρό μέλλον ως εκπαιδεύτριες νέων ταλέντων.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ