Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ανανεώσεις συμβολαίων με παίκτες κλειδιά για τους Κηφισιώτες

Δημοσιεύθηκε

στις

Έχει γερές βάσεις η ΑΕ Κηφισιάς  

Η αρχή είχε γίνει με την ανανέωση συνεργασίας του σκόρερ Δημήτρη Βέρμπη και τώρα οι διοικούντες της Α.Ε. Κηφισιάς προχώρησαν στη σύναψη συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο με έξι ποδοσφαιριστές που τη βοήθησαν να πάρει πέρσι το κύπελλο της ΕΠΣΑ και να ανέβει φέτος στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για τους άσσους Τάσο Στασινό, Θανάση Τεγούση, Γιώργο Κορακάκη, Χρήστο Χίσο, Βαγγέλη Γκουτσούλα και τον τερματοφύλακα Γιώργο Κόλλια. Ο πρώτος είναι 28 ετών και αγωνίζεται με επιτυχία στο δεξιό άκρο της αμυντικής γραμμής σε σύνθετο ρόλο, ο δεύτερος ως μέσος, ο έμπειρος Κορακάκη έχει πληθωρική παρουσία σαν μπαλαντέρ ενώ οι υπόλοιπο παίζουν σαν μεσοεπιθετικοί. Τέλος, ο πορτιέρο ήρθε το προηγούμενο καλοκαίρι από τον Παναργειακό. Ο Στασινός έχει γευτεί με την ομάδα όλες τις μεγάλες στιγμές με τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, ενώ Τεγούσης και Χίσος εντάχθηκαν στην ομάδα την προηγούμενη σεζόν.

Ο Τάσος Στασινός σε δηλώσεις που έκανε μετά τη ανανέωση υπογράμμισε: ‘’Είμαι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη καθώς θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Κηφισιά για πέμπτη συνεχόμενη σαιζόν και αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Θα προσπαθήσω από κοινού με του συμπαίκτες μου για το καλύτερο δυνατό ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων που θα θέσουμε στην αρχή της σεζόν’’.  Παρελθόν, σύμφωνα με την απόφαση της διοίκησης, αποτελούν ο 18άχρονος τερματοφύλακας Γιάννης Τοκουντζής ο συνομήλικός του μέσος Νίκος Βικάτος, ο 19άχρονος μεσοεπιθετικός Ντόναλντ Μέτσκα και ο Αριστείδης Κάρπος. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ