Ειδήσεις
Σύνταξη μητρώου ευάλωτων πολιτών στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2021/11/amea.jpg)
Καλούνται οι κάτοικοι του Δήμου Παπάγου – Χολαργού που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πολιτών (ΑμεΑ, υπερήλικες κ.ά.) και οι οικίες τους συνορεύουν ή έχουν μεγάλη εγγύτητα με τον Υμηττό, εφόσον το επιθυμούν, να παραχωρήσουν στοιχεία στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, προκειμένου να δημιουργηθεί μητρώο ευάλωτων πολιτών, όπως υπαγορεύει το σχέδιο για την Προληπτική Οργανωμένη Απομάκρυνση πολιτών σε περίπτωση δασικής πυρκαγιάς.
Τα άτομα που ανήκουν σε αυτές τις ομάδες, οι προσωπικοί βοηθοί τους ή τα συγγενικά τους πρόσωπα καλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] ή να την καταθέσουν στο πρωτόκολλο του Δήμου (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός).
Σκοπός της δημιουργίας του μητρώου ευάλωτων πολιτών είναι η έγκαιρη ειδοποίηση από τις αρχές, σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου της προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών στην περιοχή του διαβιούν.
Πληροφορίες: Κέντρο Κοινότητας 213 20002 873-874-899-916
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας