Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Μια σύγχρονη μονάδα υγείας στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Εγκαινιάζεται το Πολυιατρείο στις Εργατικές Πολυκατοικίες

Εντός των ημερών αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι τη λειτουργία του το Δημοτικό Πολυϊατρείο Κηφισιάς το οποίο στεγάζεται στην οδό 1η Μάη και Μαρίνου Αντύπα, στις εργατικές πολυκατοικίες.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Κηφισιάς, κ. Νίκου Χιωτάκη που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Υπουργείο Υγείας, μαζί με την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Κηφισιάς «Κοινωνική Μέριμνα», Μαρία Κεφαλά – Σαλματάνη.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς  αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην επίπονη προσπάθεια που κατέβαλε η «Κοινωνική Μέριμνα» και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς για την υλοποίηση του έργου, αλλά και στη μεθοδική δουλειά των ιατρών εθελοντών που θα στελεχώσουν το Δημοτικό Πολυϊατρείο «Διονύσιος Βαρελάς» που κατασκευάστηκε με χορηγία εταιρείας.

Το Πολυϊατρείο δημιουργήθηκε σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο προδιαγραφές και αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Στελεχώνεται από 35 εθελοντές ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες στους δημότες.
Στο Πολυϊατρείο «Διονύσιος Βαρελάς» θα λειτουργήσει και τμήμα υπερήχων, μετά τη δωρεά ειδικού μηχανήματος από το νοσοκομείο ΚΑΤ, υπό την επίβλεψη της πρώην Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Κηφισιάς, Σοφίας Πάντου.

“Ένα ακόμα βήμα κοινωνικής αλληλεγγύης”

«Είμαι χαρούμενος που κάνουμε ένα ακόμη βήμα κοινωνικής αλληλεγγύης και αποκτούμε ένα σύγχρονο Πολυϊατρείο, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπήρχαν. Η υγεία των πολιτών είναι προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και για το λόγο αυτό και τα δύο Πολυϊατρεία του Δήμου Κηφισιάς διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και στελεχώνονται από γνωστούς και καταξιωμένους εθελοντές γιατρούς.  Με την επαναλειτουργία του Πολυϊατρείου Κηφισιάς αξιοποιούμε ένα  κτίριο, που παρέμενε κλειστό για αρκετά χρόνια. Με σεβασμό στα χρήματα των δημοτών, με τις χορηγίες των πολιτών της Κηφισιάς, το αναμορφώσαμε και το παραδίδουμε στους δημότες μας» τόνισε ο κ. Χιωτάκης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ