Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

“Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”: Κλίμα νίκης στη συγκέντρωση του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πανηγυρικό κλίμα και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκου Μπάμπαλου ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023.

Ο κ. Μπάμπαλος έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους δημότες στο κατάμεστο γήπεδο επί της Πρασίνου Λόφου.

Ο ίδιος αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του την τελευταία τετραετία, παρουσίασε τους στόχους της παράταξης “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”, αλλά και το προσωπικό του όραμα για την επόμενη θητεία, δηλώνοντας πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό κάθε πολίτη.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος στάθηκε στις καινοτομίες που επέφερε η νυν δημοτική αρχή σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο, τα έργα αναβάθμισης τις γειτονιές και τα σχολεία, τις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και φυσικά στην απόκτηση του κτήματος Φιξ που πλέον λειτουργεί σαν πνεύμονας πρασίνου και χώρος αναψυχής για τους πολίτες του Ηρακλείου Αττικής.
Πριν το κλείσιμο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού.
Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Μπάμπαλος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Το Ηράκλειο, παρά το ότι έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε, κάθε μέρα που περνά, γίνεται μια πόλη που αξίζει να ζεις. Το Ηράκλειο Αλλάζει. Σας ζητώ να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που μας ενώνει. Σας ζητώ να αξιοποιήσουμε όσα πετύχαμε και να προχωρήσουμε σε όσα έχουμε δρομολογήσει και πρέπει ακόμα να γίνουν. Σας ζητώ να διασφαλίσουμε ότι το Ηράκλειο θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα. Η δυναμική σας παρουσία, ο παλμός και η αγάπη στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη μας γεμίζει ευθύνη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε. Σας ευχαριστώ θερμά. Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου που μαζί έχουμε φτιάξει μια δυνατή ομάδα, μια επιλογή εμπιστοσύνης…”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ