Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Ενημερωτική δράση κατά των ναρκωτικών στο Γαλάτσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Εθελοντές της Πρωτοβουλίας Πολιτών για μια Ελλάδα χωρίς Ναρκωτικά έδωσαν το παρών στο Άλσος Βεΐκου και μοίρασαν χιλιάδες ενημερωτικά βιβλιαράκια κατά των Ναρκωτικών έξω από το Πάρκο, προωθώντας την επίσημη ιστοσελίδα του Ιδρύματος.

Με αφορμή το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, πολλοί νέοι άνθρωποι βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο και είχαν την ευκαιρία να λάβουν το δικό τους αντίτυπο. Πολύς κόσμος δέχτηκε να πάρει περισσότερα βιβλιαράκια για να τα μοιράσει σε φίλους και γείτονες! Μια εκπαιδευτικός ενδιαφέρθηκε πραγματικά για το ζήτημα των ναρκωτικών και θέλησε να έρθει σε επικοινωνία με τον Υπεύθυνο Εθελοντών με σκοπό να οργανώσει παρουσίαση του προγράμματος, «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» για τους μαθητές της τον επόμενο χρόνο. Επίσης, αρκετοί άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα μπορούσαν να γίνουν και οι ίδιοι εθελοντές του Ιδρύματος.

 

 

Οι Εθελοντές του Ιδρύματος «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΕΛΛΑΔΑ» συνεχίζουν δυναμικά, κάθε εβδομάδα και όλο το χρόνο, διανέμοντας το ενημερωτικό τους υλικό σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους, προωθώντας το Πρόγραμμα «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» και έχοντας ως στόχο μια Ελλάδα χωρίς Ναρκωτικά!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ