Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αράχωβα: Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση κακοποίησης του “Όλιβερ”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας της Αράχωβας, μπορεί να δώσει απαντήσεις για το δράστη της βάναυσης κακοποίησης του “Όλιβερ”.

Οι αρχές επιχειρούν να εξακριβώσουν ποια κινητά τηλέφωνα ενεργοποιήθηκαν, από την ώρα που ο Όλιβερ βγήκε για την καθημερινή βόλτα του, μέχρι την στιγμή που εντοπίστηκε βασανισμένο σε δρόμο της ορεινής κωμόπολης.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου, για να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν ύποπτες επικοινωνίες, κατά το ίδιο, κρίσιμο, χρονικό διάστημα.

Με στόχο να συγκεντρωθούν άμεσα περισσότερα στοιχεία, στην Αράχωβα έχει μεταβεί κλιμάκιο δύο αστυνομικών (Υπαστυνόμος και Αστυφύλακας) του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, προκειμένου να προχωρήσει σε νέο κύκλο καταθέσεων, αλλά και να αναζητηθεί επιπλέον βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή.

Ήδη έχει ληφθεί κατάθεση από τον φίλο του ιδιοκτήτη, που φέρεται να έχει αφήσει τη σορό του “Όλιβερ” σε ένα χωράφι, μέσα σε μια τσάντα απορριμμάτων. Οι αστυνομικοί το μόνο που βρήκαν, ήταν οστά και μέρος του σώματος του ζώου, καθώς είχε εκτεθεί στις εξωτερικές συνθήκες και έχει υποστεί σημαντικές αλλοιώσεις. Τα στελέχη του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής θα λάβουν μία ακόμη συμπληρωματική κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του άτυχου “Όλιβερ”.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του περιλαίμιου του “Όλιβερ”, που θα μπορούσε να έχει αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του δράστη έχουν αποβεί άκαρπες, ενώ σημαντικός αυτόπτης μάρτυρας, που φέρεται να είδε τον δράστη της απεχθούς ενέργειας, δεν επιθυμεί υπό τον καθεστώς φόβου, να δώσει επίσημη κατάθεση.

Το άτυχο ζώο, έπεσε θύμα βιασμού με αιχμηρό αντικείμενο, το βράδυ της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου και ενώ το είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του να κάνει την καθιερωμένη βόλτα του στην περιοχή. Εντοπίστηκε ώρες αργότερα, κακοποιημένος, αιμόφυρτος και με σπασμένα πλευρά. Μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνίατρο, αλλά παρά τις προσπάθειες να το κρατήσει στην ζωή, το άτυχο χάσκι πέθανε.

Ο ιδιοκτήτης του άτυχου τετράποδου, υπό το βάρος της απώλειας του αγαπημένου του ζώου με αυτόν τον φρικτό τρόπο, μετέβη σε ψυχολόγο στην Άμφισσα, προκειμένου να βρει βοήθεια για να ανταπεξέλθει στην δύσκολη συνέχεια.

 

[Πηγή: syneidisi.com]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ