Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Με κατάνυξη και λαμπρότητα τελέστηκαν τα Θεοφάνεια στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσία πλήθους πιστών, μικρών και μεγάλων, καθώς και εκπροσώπων της Διοίκησης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Αργυρούπολη εψάλη η Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια ο αγιασμός των υδάτων τελέστηκε έξω από τον Ιερό Ναό.

Επόμενος σταθμός το Κολυμβητήριο της πόλης, όπου έγινε ο Αγιασμός των Υδάτων με ρίψη του Τιμίου Σταυρού στην πισίνα! Ευλογία έλαβαν τα παιδιά – κολυμβητές αλλά και τα παιδιά ΑμεΑ!

Τρίτος σταθμός αλλά με βαρύνουσα σημασία στην παραλία, στον Άγιο Κοσμά. Πρώτη χρονιά που στο τμήμα της παραλίας που αποδίδεται στο Δήμο, τελέστηκε ο Αγιασμός των υδάτων μαζί με τον ΕΝΟΑ.

Σε λίγο καιρό σε αυτό το σημείο, ο Δήμος  θα έχει το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο του και ο ΕΝΟΑ τις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα αθλούνται χιλιάδες κόσμου!

«Αγάπη και Φώτιση σε όλο τον κόσμο! Για πρώτη φορά μετά από χρόνια τελέστηκαν τα Θεοφάνεια και έγινε αγιασμός των υδάτων με ρίψη του τιμίου σταυρού στην θάλασσα, στο ύψος της παραλίας μας στον Άγιο Κοσμά!», τόνισε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ