Εκλογές 2014
Φυλλορροεί η παράταξη του Χάρη Τομπούλογλου

Μπορεί ο κ. Χάρης Τομπούλογλου να παραμένει επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος “Καλημέρα Όμορφη Πόλη”, όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο θα υπάρχει… παράταξη για να ηγηθεί.
Το λέμε αυτό, γιατί μετά τις δύο πρώτες αποχωρήσεις στελεχών της για τις οποίες αναφερθήκαμε σε προηγούμενο φύλλο μας των κ.κ. Σταύρου Σκαρπαθιώτη και Οδυσσέα Κουρτέση, ήρθε να προστεθεί και αυτή της κας Στέλλας Γερολυμάτου. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα εντός της παράταξης λένε με σιγουριά ότι θα ακολουθήσουν και άλλες, καθώς οι υπόλοιποι Συνδυασμοί προσεγγίζουν τα στελέχη της “λαβωμένης” παράταξης ενόψει του τελικού καταρτισμού των ψηφοδελτίων τους.
Αναλυτικά, η επιστολή αποχώρησης από την “Καλημέρα Όμορφη Πόλη” της κας Γερολυμάτου έχει ως εξής: “Λόγω ανωτέρας βίας είμαι υποχρεωμένη να αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές για Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με το συνδυασμό “Καλημέρα Όμορφη Πόλη”. Θα ήθελα όμως να διαβεβαιώσω κάθε Δημοτική αρχή (τωρινή και μελλοντική) ότι είμαι στη διάθεση τους με την επαγγελματική μου ιδιότητα (ψυχολόγος) για όποια βοήθεια μου ζητηθεί.
Ευχαριστώ
Στέλλα Γερολυμάτου (M.Sc.)
Ψυχολόγος, Master στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.”
-
Ιλίου3 years ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα4 months ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα4 months ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 years ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις2 weeks ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ειδήσεις1 week ago
Προκήρυξη για Προσλήψεις 69 Μόνιμων Υπαλλήλων στην ΕΥΑΘ Α.Ε.
-
Αφιερώματα2 years ago
Σεισμός 1999: 23 χρόνια από την ανείπωτη τραγωδία στην Αθήνα- Το χτύπημα του Εγκέλαδου που κόστισε τη ζωή σε 143 ανθρώπους
-
Ειδήσεις1 week ago
Έκθεση προβολής του ελληνικού κοσμήματος και πολιτιστικές δράσεις τον Ιανουάριο υπό την αιγίδα του ΕΟΤ