Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ξεκίνημα με “Ελπίδα για την Κηφισιά”

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ιδρυτική της διακήρυξη παρουσίασε ο νέος δημοτικός συνδυασμός “Ελπίδα γα την Κηφισιά”  με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Νίκο Αναγνωστάτο.

Σε αυτήν τονίζεται, μεταξύ άλλων, πως κεντρικός  στόχος “είναι, η αναγέννηση και αναμόρφωση του Καλλικράτειου Δήμου μας, σε μια καθαρή ήσυχη, καταπράσινη, όμορφη πόλη και η εξασφάλιση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών, όπως την προσδοκούμε και όπως μας αξίζει, με ασφάλεια και ησυχία. Με μια Δημοτική Αρχή υπηρέτη και συμπαραστάτη όλων των πολιτών για την αντιμετώπιση και επίλυση των θεμάτων και προβλημάτων τους, με κύρος και σεβασμό, αλλά και με πυγμή όπου χρειαστεί…. ”.
Στη συνέχεια ο δημοτικός συνδυασμός τονίζει πως θα αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες, την Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες, προσαρμόζοντας τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου στις σύγχρονες  αντιλήψεις διοίκησης και λειτουργίας, προς όφελος του αποτελεσματικότερου προγραμματισμού, εποπτείας και εκτέλεσης των έργων, καθώς και της βελτιστοποίησης της παροχής υπηρεσιών προς τους Δημότες. Επίσης γίνεται αναφορά στην ανάγκη επέκτασης της χρήσης του internet, ώστε να παρέχονται πιστοποιητικά και κάθε άλλη πληροφορία στους Δημότες από το σπίτι τους, αλλά και στη μεγιστοποίηση χρήσης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
Αναφορά γίνεται και στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, (όπως καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, η συγκοινωνία, πεζοδρόμια και πεζόδρομοι ήπιας κυκλοφορίας, η στάθμευση, δενδροστοιχίες, κέντρα νεότητας, αθλητικοί χώροι).
Και η ιδρυτική διακήρυξη καταλήγει ως εξής:  “Ήρθε η ώρα για έργα. Χωρίς καλές και κακές συνοικίες. Χωρίς κατοίκους Α’ και Β’ κατηγορίας. Με το κέφι και τη φρεσκάδα των ιδεών.
Ξεκινάμε τον δύσκολο, τον ανηφορικό δρόμο. Για να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα. Ένας καινούργιος άνεμος δημιουργίας, αλλά και αξιοπιστίας θα πνεύσει γρήγορα στην Κηφισιά και θα καθιερωθεί μια νέα τακτική σχέσεων και επικοινωνίας της Δημοτικής Αρχής με τους δημότες μας.
Ζητάμε να μας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτά που λέμε.  Όλοι μαζί για να κάνουμε την  Ελπίδα για την Κηφισιά  ν’ ανθίσει!”

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ