Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ταράζονται τα πολιτικά νερά του Δήμου Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίσθηση προκάλεσε στη Νέα Ιωνία η είδηση της συνεργασίας του Δημάρχου της πόλης Ηρακλή Γκότση με τον, επί χρόνια πρώην αντιδήμαρχο της δημοτικής αρχής Χαραλάμπους, Νίκο Μπράτιμο. Σε συνάντηση που είχαν οι δύο άντρες συμφώνησαν ο κ. Μπράτιμος να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της «Ενότητας» του Δημάρχου και υποψηφίου δημάρχου κ. Γκότση.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Μπράτιμος φερόταν να ετοιμάζει δικό του ψηφοδέλτιο, σενάριο που πλέον παύει να υφίσταται με την αποδοχή της πρότασης του Δημάρχου για συνεργασία. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν αυτή την πρόταση να συνοδεύεται με γενναία ανταλλάγματα και τον κ. Γκότση να υπόσχεται θέση ευθύνης στον κ. Μπράτιμο σε περίπτωση επανεκλογής στη δημαρχεία.
Ο Νίκος Μπράτιμος έχει διατελέσει χρόνια δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Ιωνία, καθώς και αντιδήμαρχος στην διοίκηση του Γιάννη Χαραλάμπους. Στις εκλογές του 2010 είχε εκλεγεί και πάλι με την παράταξη του πρώην δημάρχου, αυτή τη φορά όμως στη μείζονα μειοψηφία, από όπου παραιτήθηκε, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, όταν τα ηνία της δημοτικής παράταξης ανάλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης. Θυμίζουμε ότι ο κ. Μπράτιμος είχε θέσει, τότε, υποψηφιότητα για να είναι εκείνος ο διάδοχος του κ. Χαραλάμπους, θέση όμως που κέρδισε ο Π. Μανούρης.
Αξιοσημείωτο, επίσης είναι πως ο κ. Μπράτιμος ουκ ολίγες φορές έχει έρθει στο δημοτικό συμβούλιο σε αντιπαράθεση με την παράταξη της απερχόμενης δημοτικής αρχής, με τα μέλη της οποίας καλείται πλέον να συνεργαστεί στις επικείμενες εκλογές…

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ